+358 40 8475 441 [wookori]

Leasing

Leasingvoimaa

Nyt uusiutuvaan energiaan tutustuminen on entistä helpompaa ja mielekkäämpää. Meiltä saat yrityksellesi Leasing -tai huoltoleasing sopimukset aurinko- ja tuulivoimaloihin täysin asennettuna ja valmiina käyttöön. Myös varavoimalla varustetut kokonaisuudet valikoimamme ympäristöystävällisillä suolavesiakustoilla tai valitsemillasi varavoima akustoilla. Tämä on riskitön ja yksinkertainen tapa investoida uusiutuvaan lähituotettuun vihreään energiaan suoraan yrityksesi käyttöön.

Helsingissä rannikolla 2.8kw Ecorote tuulivoimala tuottaa noin 8000-9000kwh energiaa vuodessa. Esimerkkinä, korkean toimistotalon päätyyn katolle mahtuu 3 tuulivoimalaa vierekkäin ja tuottaisivat energiaa näin 24 000kwh – 27 000kwh vuodessa. Tarjoamme näiden voimaloiden tasakattomastoista -15% hinnoista tutustumisetuna tuulivoimaan.

Samalla kun kun laitteisto tuottaa energiaa, ja vähentää ostoenergian määrää, voidaan säästetty summa kohdistaa laitteistojen leasing lyhennyksiin.

Myös suuremmat ja pidempiaikaiset hankinta- tai huoltosopimukset onnistuvat. Kirjaa yrityksesi hiilipäästöt kuitatuiksi ja aloita päästöttömän energian tuotanto yrityksellesi.

 

Palveluihimme on mahdollista hakea Työ- ja elinkeinoministeriön tukea, jotka eriteltyinä alla

Energiansäästöä ja energiatehokkuutta edistävät investoinnit vuonna 2019- (tavanomainen teknologia)

Selvityshankkeet:

 • 50 % energiatehokkuussopimuksiin liittyvät kuntasektorin, mikroyritysten ja pk-yritysten energiakatselmukset

 • 40 % muut energiakatselmukset, ‑analyysit ja selvityshankkeet

 Kunta ja energiayhtiöiden yhteydenotot: hybridenergia@gmail.com

Tuuli

Pystyakselisia tuulivoimaloita, joita voi asentaa kiinteistöjen katoille, tai maahan. Nämä linjakkaat viimeisimmän muotoilun ja teknologian tuloksena syntyneet hiljaiset tuulivoimalat on luotu kestämään Pohjolan kovimmatkin tuulet ja tuiskut. Siivet ovat puristetuista alumiiniprofiileista valmistetut ja korroosiosuojattuja. Voimala on tehtaalta tullessa valkoinen ja suojamaalattu, väriä on mahdollista vaihtaa. Kokoluokat 300w- 9.8kW takuu 5 vuotta, korotettu takuu 10 vuotta. Näillä saadaan tuotettua hyvissä olosuhteissa noin 75% enemmän energiaa samalta pinta -alalta kuin aurinkopaneeleilla.

Aurinko

Aurinkopaneeleilla saadaan tuotettua helposti energiaa, niitä voidaan usein sijoittaa alueille joita ei muuten käytettäisi. Esimerkiksi hallien, kiinteistöjen ja muiden rakennusten katot, seinärakenteet tai maa -alueet. Maakenttien etuna on helppo huollettavuus. Katto ja maa -asennukset kuuluvat perustoimituksiin, muut sopimuksen mukaan, esimerkiksi rakennuksiin integroidut tai värjätyt aurinkopaneelit. 

Varavoima-akustot

Voimme tarjota täysin uuden sukupolven äly ‑akustoja tiloihin missä vaaditaan turvallisuutta ja luotettavuutta. Maailman turvallisimmat ja ympäristöystävällisimmät energian varastointiin valmistetut akustot, Greenrock suolavesiakustot.

Greenrock akustot energianhallintajärjestelmällä sopivat moniin kohteisiin, esim: Koulut, tarhat, maatilat, toimistot, sairaalat, kodit, nämä akustot sopivat käytettäväksi lähes missä vain.

Ominaisuudet:

 • Myrkyttömiä

 • Palamattomia

 • Räjähtämätön

 • Elinikä 15 vuotta

 • Turvallinen koskea

 • Turvallinen kuljettaa ja varastoida

 • Käyttölämpötila ‑5c’ — +50c’

 • Ei vaadi erillisiä rakennusmääräyksiä

 • Nopea ja helppo asentaa

 • Saatavilla varavoima ‑akustoksi ja saareke käyttöön

 • Huoltovapaa

kapasiteetti voidaan optimoida käytettävän kohteen mukaan, pienissä kohteissa 5kwh – 30kwh ja suuremmat kohteet aina 270kwh valmiissa paketeissa, muut koot sopimuksen mukaan.

Pienin yksikkö on 5kw joka on ~1 vaiheinen, ~3 vaiheiset yksiköt lähtevät 7.5kw ylöspäin.

Akustokokonaisuudet muodostuvat blokeista, nämä blokit voidaan järjestellä suht vapaasti tiloihin joka valitaan energiavarastolle. Turvallisuuden mukana akun kokoa on jouduttu kasvattamaan, ja tässä hieman esimerkkejä mahdollisuuksista miten niitä voidaan sijoitella.

 

 

Hybridit

Hybrideissä on yhdistetty aurinko ja tuulivoima. Hybrid Energia Oy:llä on sertifioidut invertterit joilla on mahdollista yhdistää tuuli ja aurinkovoimala suoraan sähköverkkoon. Kokonaisuudet muokattavissa tarpeen mukaan yllämainituista tuuli ja aurinenergia laitteistoista.

Nämä on mahdollista yhdistää myös lämpöpumppu hankkeiden kanssa. 

Energiatuki yrityksille on mahdollisesti aina suurempi hybridikokonaisuuksilla kuin pelkästään tuuli tai aurinkoenergiajärjestelmillä. 

 

Lämpöpumput

Koska parhaitakin puolia pitää täydentää tarvittaessa, teemme yhteistyötä myös muiden toimijoiden kanssa, ja kauttamme on mahdollista saada yhdistettyjä energiaratkaisuja: ilmalämpöpumput, ilmastaveteen -lämpöpumput, maalämpö, poistoilmalämpöpumput. Myös yhdistelmäkoneet lämmitys/jäähdytyskäyttöön niin toimistoon kuin tuotantotiloihin.

Päivitys

Päivitys liittyy vanhan ja raskaan tekniikan kartoitukseen, tämä vaihtoehto on helppo toteuttaa. Kartoitamme olemassa olevan LVI tekniikan, teemme päivitysehdotelmat laitteille joiden energiatehokkuutta pystyisi parantamaan nykyisillä menetelmillä ja korjaavilla tomenpiteillä.

Ole yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse, niin suunnitellaan teille toimiva ratkaisu.

Kauttamme saa myynnin, huollon ja asennukset aurinkopaneeleille, tuulivoimaloillemme, energian varastointiin ja lämpöpumppu ratkaisuille. Yrityksille, yhteisöille, taloyhtiöille, maatiloille (viljely, alkutuotanto ja muut maatalouden alat).

Hybrid Energia Oy

Olemme luomassa yhdessä energisempää tulevaisuutta kaikkien ulottuville, tutustu tästä erityyppisiin energia ratkaisuihimme.

Tasakatto tuulivoimalat

Tuulivoimaloita on mahdollista asentaa hallien katoille valmiilla tasakattomastoilla. Kuvassa 3 kpl 2.8kW tuulivoimaloita, kysy kampanjatarjous näille!

Taloyhtiöt

Asunto osakeyhtiöt voivat hankkia myös tuulivoimaloita käyttöönsä, ne tasoittavat tuotettua energiaa esimerkiksi aurinkopaneeleiden kanssa. Suotuisalla alueella ne tuottavat myös todella paljon sähköä. Suomessa aloittaa toimintansa ensimmäinen tuulivoima As oy 2020 keväällä. 

Maatilat

Maatiloilla löytyy usein helposti  aukeaa tilaa jonne voi asentaa tuulivoimaloita, nämä ovat hiljaisia eikä humina stressaa eläimiä. Tämä on loistava tilaisuus saada hukka kesannoille todella hyödyllistä käyttöä. Maatiloilla on myös paremmat tuklimahdollisuudet energialaitteistojen hankinnoille!

Aurinkosähkö

Aurinkoenergia, aurinkosähkö. Tämä trendi jyllää  maailmalla ja aurinkosähköä valjastetaan nyt kiihtyvällä vauhdilla. Onko sinulla tarvetta aurinkosähkölle, meiltä maa ja kattoasennukset aurinkopaneeleille.

Energiatukia eri hankkeisiin

Autamme tarvittaessa selvittämään hankerahoituksen tarvetta yrityskohtaisesti. Osa tuista on harkinnanvaraisia.

Palveluihimme on kuluvana vuonna 2019-> mahdollista hakea Työ- ja elinkeinoministeriön tukea, jotka eriteltyinä alla

Energiansäästöä ja energiatehokkuutta edistävät investoinnit vuonna 2019 (tavanomainen teknologia)

Selvityshankkeet:

 • 50 % energiatehokkuussopimuksiin liittyvät kuntasektorin, mikroyritysten ja pk-yritysten energiakatselmukset

 • 40 % muut energiakatselmukset, -analyysit ja selvityshankkeet

Autamme mielellämme, jos uusi energinen tulevaisuus yrityksessänne kiinnostaa.