+358 40 8475 441 [wookori]

Energianvarastointi

Suunnittelemme erilaisia laitekokonaisuuksia yritysten kasvaviin energiatarpeisiin

Suunnittelemme erilaisia laitekokonaisuuksia yritysten kasvaviin energiatarpeisiin. Kauttamme saat ympäristöystävälliset Greenrock akustot.

Energianvarastointi antaa mahdollisuuden laajempaan uusiutuvan energian käyttöön, varastoimalla sitä hetkiin, jolloin energian tarve on suurimmillaan. Hybrid energia pro:n kautta sinulla on mahdollisuus tutustua täysin uudentyyppiseen ratkaisuun varastoida energiaa turvallisesti tiloissasi. Nämä akustot eivät vaadi mitään erityislupia esimerkiksi räjähdys tai paloluokitelluille tiloille.

 

Greenrock

Voimme tarjota täysin uuden sukupolven äly -akustoja tiloihin missä vaaditaan turvallisuutta ja luotettavuutta. Maailman turvallisimmat ja ympäristöystävällisimmät akustot, Greenrock suolavesiakustot energianhallinta järjestelmällä.

Näistä ei jää myöskään ongelmäjätettä asiakkaalle, vaan ne ovat täysin kierrätettäviä. Akuston palveluiän täytyttyä, voit kierrättä ne itse, tai voimme hoitaa sen puolestasi.

 

Hybrid Energia Oy

Olemme luomassa yhdessä energisempää tulevaisuutta kaikkien ulottuville, tutustu tästä erityyppisiin energia ratkaisuihimme.

Tasakatto tuulivoimalat

Tuulivoimaloita on mahdollista asentaa hallien katoille valmiilla tasakattomastoilla. Kuvassa 3 kpl 2.8kW tuulivoimaloita, kysy kampanjatarjous näille!

Maatilat

Maatiloilla löytyy usein helposti  aukeaa tilaa jonne voi asentaa tuulivoimaloita, nämä ovat hiljaisia eikä humina stressaa eläimiä. Tämä on loistava tilaisuus saada hukka kesannoille todella hyödyllistä käyttöä. Maatiloilla on myös paremmat tuklimahdollisuudet energialaitteistojen hankinnoille!

Aurinkosähkö

Aurinkoenergia, aurinkosähkö. Tämä trendi jyllää  maailmalla ja aurinkosähköä valjastetaan nyt kiihtyvällä vauhdilla. Onko sinulla tarvetta aurinkosähkölle, meiltä maa ja kattoasennukset aurinkopaneeleille.