+358 40 8475 441 [wookori]

Energianvarastointi

Suunnittelemme erilaisia laitekokonaisuuksia yritysten kasvaviin energiatarpeisiin

Suunnittelemme erilaisia laitekokonaisuuksia yritysten kasvaviin energiatarpeisiin. Kauttamme saat ympäristöystävälliset Greenrock akustot.

Energianvarastointi antaa mahdollisuuden laajempaan uusiutuvan energian käyttöön, varastoimalla sitä hetkiin, jolloin energian tarve on suurimmillaan. Hybrid energia pro:n kautta sinulla on mahdollisuus tutustua täysin uudentyyppiseen ratkaisuun varastoida energiaa turvallisesti tiloissasi. Nämä akustot eivät vaadi mitään erityislupia esimerkiksi räjähdys tai paloluokitelluille tiloille.

 

Greenrock

Voimme tarjota täysin uuden sukupolven äly -akustoja tiloihin missä vaaditaan turvallisuutta ja luotettavuutta. Maailman turvallisimmat ja ympäristöystävällisimmät akustot, Greenrock suolavesiakustot energianhallinta järjestelmällä.

Näistä ei jää myöskään ongelmäjätettä asiakkaalle, vaan ne ovat täysin kierrätettäviä. Akuston palveluiän täytyttyä, voit kierrättä ne itse, tai voimme hoitaa sen puolestasi.

 

Energian varastointi on asettanut haasteita uusiutuvan energian käytölle ja sen optimoimiselle vuorokauden eri jaksoihin. Aamut ja illat ovat ihmisen elämäntavan ja rytmin kannalta tärkeimmät hetket jolloin energiaa pitäisi olla saatavilla päivittäisten rutiineiden suorittamiseen. Tämä onkin ollut yksi suurimpia haasteita energian varastoinnissa. Mutta nyt meillä on siihen ratkaisu.

Energian varastointi on ollut turvallisesti hieman haastavaa, monille myös tuntematon, kallis ja hankala vaihtoehto. Et varmaan haluaisi säilyttää tiloissasi 1000kg edestä litium akkuja jotka kuumenevat herkästi, tai rakennuksessa missä on esimerkiksi lapsia. Myös muut tilat joiden on oltava ehdottoman turvallisia, esimerkiksi : terveyskeskukset, vanhainkodit, tarhat, koulut yms..

Tästä ratkaisusta ovat mielissään niin pelastus viranomaiset kuin vakuutusyhtiötkin.

 

 

Greenrock

Energiavarastointi Greenrock Hybrid Energia

 

Älykästä energiaa

Voimme tarjota täysin uuden sukupolven äly ‑akustoja tiloihin missä vaaditaan turvallisuutta ja luotettavuutta. Maailman turvallisimmat ja ympäristöystävällisimmät energian varastointiin valmistetut akustot, Greenrock suolavesiakustot.
Greenrock akustot energianhallintajärjestelmällä sopivat moniin kohteisiin, esim: Koulut, tarhat, maatilat, toimistot, sairaalat, kodit, nämä akustot sopivat käytettäväksi lähes missä vain.

Ominaisuudet:

 • Myrkyttömiä
 • Palamattomia

 • Räjähtämätön

 • Elinikä 15 vuotta

 • Turvallinen koskea

 • Turvallinen kuljettaa ja varastoida

 • Käyttölämpötila ‑5c’ — +50c’

 • Ei vaadi erillisiä rakennusmääräyksiä

 • Nopea ja helppo asentaa

 • Saatavilla varavoima ‑akustoksi ja saareke käyttöön

 • Huoltovapaa

 


Kapasiteetti

kapasiteetti voidaan optimoida käytettävän kohteen mukaan, pienissä kohteissa 5kwh – 30kwh ja suuremmat kohteet aina 270kwh (business) valmiissa paketeissa. Suuremmat koot sopimuksen mukaan.

Pienin yksikkö on 5kw joka on ~1 vaiheinen, ~3 vaiheiset yksiköt lähtevät 7.5kw ylöspäin.

Akustokokonaisuudet muodostuvat blokeista, nämä blokit voidaan järjestellä suht vapaasti tiloihin joka valitaan energiavarastolle. Turvallisuuden mukana akun kokoa on jouduttu kasvattamaan, ja tässä hieman esimerkkejä mahdollisuuksista miten niitä voidaan sijoitella.

 

 

Turvallisuus

Akustoista ei myöskään muodosto minkäänlaisia haitallisia kaasuja käytön aikana, näille riittää perinteinen ilmanvaihtojärjestelmä. Energian varastointi ei ole ikinä ollut näin helppoa ja turvallista! Räjähtämättömät, paloturvalliset ja täysin kierrätettävät akustot joiden akut voidaan ottaa käyttöön hyvin monissa erityyppisissä kohteissa. 

Monipuolisuus

Akustokokonaisuudet sisältävät aina valmiit komponentit ja ne toimitetaan valmiissa yksiköissä. Ne sopivat verkkoon kytkettäviksi ja irti verkosta oleviin itsenäisiin kohteisiin, ja kaikkien näiden välimuotoihin

Yksiköt sisältävät ohjauskeskuksen joka ohjaa akustoja ja optimoi näin kohteen energian käyttöä energianhallintajärjestelmällä. Tällä järjestelmällä pystytään tasaamaan kulutus syklit tasaisesti vuorokauden eri jaksoille.

Tilanteet jolloin energiaa on eniten saatavilla, kohdistuu usein keskelle päivää, tätä energiaa varastoidaan ja voidaan myös käyttää samaan aikaan. 

Energianhallintajärjestelmä on mahdollista kytkeä moniin erilaisiin kohteisiin. 

 

Optimointi

Myös erityyppisiä optimointeja on hyvin useita:

Integrointi lämmityselementtiin

Integrointi vesikattilaan – myös jälkiasennettavalla vastuksella

Integrointi lämpöpumppuihin

Integraatio sähköauton latausasemaan

Integrointi smartblug äly pistokkeet

 

GREENROCK Energy Management (EMS) auttaa sinua:

+ Saavuttaaksesi riippumattomuuden sähkön hinnan noususta.

+ Lisää täydellisesti omakulutusta, ts. vähemmän sähkön ostoa.

+ Korkean omavaraisuuden saavuttamiseksi 98% on vakavasti mahdollista.

+ Käytä sähköä suoraan siellä, missä se tuotetaan.

 

GREENROCK-energianhallintajärjestelmä tarjoaa ohjauksen ja pääsyn:

+ aurinkosähkön energiavirtaan

+ akun energiavirtaan. visualisointi

+ lämpötilan seuranta ja varoitustoiminto

+ invertterin virtaus mukaan lukien visualisointi

+ yleiskatsaus energiatasapainoon (kuinka monta kWh PV tuotti, kuinka monta kWh ostettiin, kulutustasapaino)

 

Laaja sovellusalue:

+ Eri valmistajien integrointi (PV, tuulivoima, lämpö, CHP tai dieselgeneraattori)

+ Verkottuminen / Useiden muistien ryhmittely ja ohjaus off-Grid- tai microGrid-ratkaisuna

Jos kiinnostuit turvallisesta energianvarastoinnista, ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä sinulle tarvittava energianvarastointi kokonaisuus

Hybrid Energia Oy

Olemme luomassa yhdessä energisempää tulevaisuutta kaikkien ulottuville, tutustu tästä erityyppisiin energia ratkaisuihimme.

Tasakatto tuulivoimalat

Tuulivoimaloita on mahdollista asentaa hallien katoille valmiilla tasakattomastoilla. Kuvassa 3 kpl 2.8kW tuulivoimaloita, kysy kampanjatarjous näille!

Maatilat

Maatiloilla löytyy usein helposti  aukeaa tilaa jonne voi asentaa tuulivoimaloita, nämä ovat hiljaisia eikä humina stressaa eläimiä. Tämä on loistava tilaisuus saada hukka kesannoille todella hyödyllistä käyttöä. Maatiloilla on myös paremmat tuklimahdollisuudet energialaitteistojen hankinnoille!

Aurinkosähkö

Aurinkoenergia, aurinkosähkö. Tämä trendi jyllää  maailmalla ja aurinkosähköä valjastetaan nyt kiihtyvällä vauhdilla. Onko sinulla tarvetta aurinkosähkölle, meiltä maa ja kattoasennukset aurinkopaneeleille.