+358 40 8475 441 [wookori]

Leasing

Leasingvoimaa

Nyt uusiutuvaan energiaan tutustuminen on entistä helpompaa ja mielekkäämpää. Meiltä saat yrityksellesi Leasing -tai huoltoleasing sopimukset aurinko- ja tuulivoimaloihin täysin asennettuna ja valmiina käyttöön. Myös varavoimalla varustetut kokonaisuudet. Tämä on riskitön ja yksinkertainen tapa investoida uusiutuvaan lähituotettuun vihreään energiaan suoraan yrityksesi käyttöön.

Leasing ja huolto sopimukset tehdään yrityskohtaisesti tarpeiden mukaan. Kysy tarvittavaa kokonaisuutta juuri teille info@hybridenergia.fi 

Energia-asema

Energia-aseman hankinta kk vuokralla tai leasing sopimuksella onnistuu myös.

Tämä on siirrettävissä oleva energian tuotanto yksikkö joka mahdollistaa energiantuotannon alueilla missä se ei muuten olisi mahdollista, tai kustannukset olisivat kohtuuttomia sähköliittymän tekemiselle.

Energia-asema koostuu metallisesta, vahvasti murtosuojatusta yksiköstä, joka sisältää laitteet energian tuotantoon. Asema on mahdollista varustaa etävalvonnalla, hälytyksellä, paikannuksella ja etäyhteydellä tarvittaessa. 

Laitteisto koostuu eri energian tuotannon laitteista eri tyyppisiin vaatimuksiin monilla osa-alueilla. Mahdollisuuksia on paljon. Esimerkiksi täysin hiljainen ja päästötön laitos keskelle luonnonsuojelu aluetta, tätä voidaan kasvattaa tarpeen mukaan aurinko, tuuli ja kahdennetun varavoiman voimin suuremmaksi aina 5kw tehoon asti.

Energia-asemiemme varavoima on myös todella pienellä hiilijäljellä varustettu, ja voidaan sijoittaa myös luonto ja natura alueille. Myrkytön ympäristölle. Pienet yksiköt käyvät hyvin esimerkiksi mainos tarkoituksiin, tuotettaessa sähköä vaikka ulkomainonta tauluihin tienvarsi mainonnassa. Et tarvitse sähköliittymää. Säästöjä kertyy liittymän hankinnasta, kaivuutöistä, kk maksuista sähkön siirto ja myyntihinnasta. Monipuolinen laitteisto moniin käyttötarkoituksiin, siirrettävissä ja laitteisto päivitettävissä milloin tahansa tehon tarpeen lisääntyessä. Käytämme laadukkaita Victron laitteita energian tuotannon rinnalla, jotka takaavat toimintavarmuutta haastavissakin olosuhteissa.

 

Samalla kun kun laitteisto tuottaa energiaa, ja vähentää ostoenergian määrää, voidaan säästetty summa kohdistaa laitteistojen leasing lyhennyksiin.

Myös suuremmat ja pidempiaikaiset hankinta- tai huoltosopimukset onnistuvat. Kirjaa yrityksesi hiilipäästöt kuitatuiksi ja aloita päästöttömän energian tuotanto yrityksellesi.

Hybrid Energia Oy

Olemme luomassa yhdessä energisempää tulevaisuutta kaikkien ulottuville, tutustu tästä erityyppisiin energia ratkaisuihimme.

Tasakatto tuulivoimalat

Tuulivoimaloita on mahdollista asentaa hallien katoille valmiilla tasakattomastoilla. Kuvassa 3 kpl 2.8kW tuulivoimaloita, kysy kampanjatarjous näille!

Maatilat

Maatiloilla löytyy usein helposti  aukeaa tilaa jonne voi asentaa tuulivoimaloita, nämä ovat hiljaisia eikä humina stressaa eläimiä. Tämä on loistava tilaisuus saada hukka kesannoille todella hyödyllistä käyttöä. Maatiloilla on myös paremmat tuklimahdollisuudet energialaitteistojen hankinnoille!

Aurinkosähkö

Aurinkoenergia, aurinkosähkö. Tämä trendi jyllää  maailmalla ja aurinkosähköä valjastetaan nyt kiihtyvällä vauhdilla. Onko sinulla tarvetta aurinkosähkölle, meiltä maa ja kattoasennukset aurinkopaneeleille.

Energiatukia eri hankkeisiin

Autamme tarvittaessa selvittämään hankerahoituksen tarvetta yrityskohtaisesti. Osa tuista on harkinnanvaraisia.

Palveluihimme on kuluvana vuonna 2019-> mahdollista hakea Työ- ja elinkeinoministeriön tukea, jotka eriteltyinä alla

Energiansäästöä ja energiatehokkuutta edistävät investoinnit vuonna 2019 (tavanomainen teknologia)

Selvityshankkeet:

  • 50 % energiatehokkuussopimuksiin liittyvät kuntasektorin, mikroyritysten ja pk-yritysten energiakatselmukset

  • 40 % muut energiakatselmukset, -analyysit ja selvityshankkeet

Autamme mielellämme, jos uusi energinen tulevaisuus yrityksessänne kiinnostaa.